Get Adobe Flash player

160 ÉVES AZ OKTATÁS 

A 2017. év országos szinten Szent László éve, amely jelentősen meghatározza iskolánk éves programjait. Erre épül az oktatás 160. évfordulója településünkön, amely iskolánk legnagyobb ünnepe lesz 2017. május 20.-án (szombaton), melyre minden volt diákot, pedagógust és a falu lakóit, érdeklődő vendégeket, időseket, fiatalokat szeretettel hívjuk és várjuk haza!

Az egész napos program jó alkalmat ad az osztálytalálkozók megszervezésére is, melyet ebéddel egybekötve szervezünk az iskola tornacsarnokában, ahol közvetlenül beszélgethetnek osztálytársak, iskolatársak, tanárok, szülők, hozzátartozók, amíg csak akarnak. Kérjük, értesítsék a rendezvényről gyermekeiket, unokáikat, elszármazott rokonokat, hogy minél többen örülhessünk egymásnak, felidézhessük szép, mélyreható diákélményeinket, elmesélhessük eredményeinket.

 

Az itt szervezett alapokkal nagyon sok diák indult a nagyvilágba kicsiny falunkból és állta meg a helyét az élet viharaiban is. Köszönhető ez az itt tanító, hivatásukat tisztelő pedagógusoknak, igazgatóknak, a falu-és az egyház vezetőinek, valamint a pedagógusok munkáját tisztelő szülőknek.

 

Ez a nap a tisztelet kifejezése is lesz elődeink munkája, hivatásszeretete előtt, amelyre a jövőben is építkezhetünk. Az ebéd és a jubileumra elkészülő emlékkönyv megvásárlásával jelenlegi iskolánkat támogathatja. Adományozhat a Korszerű Iskoláért Alapítvány javára, mellyel hozzájárulhat a 160 éves évforduló méltó megünnepléséhez, a 110 éves régi iskolaépület felújításához, könyvkiadáshoz.

Itt a helyed! Várunk haza! 

 Pintér Julianna 
volt diák, intézményvezető

 

Keressük azokat a volt diákokat, akik saját osztályuk osztálytalálkozójának (megszervezésében) koordinálásában segítségünkre lennének!

További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:
Pintér Julianna: 06 70 360 9845
Gál Katalin: 06 30 858 7668
Tarjányiné H. Krisztina: 06 77 492-051 

Jászszentlászló, 2017. február 13.

Kereső

E-Napló belépés

Programok / Pályázatok