Get Adobe Flash player

Hírek

A 2017-ben alapított a „Pedagógusok a kistelepülésekért” elismerést kapta a jászszentlászlói pedagógus, iskolánk igazgató-helyettese. A díjat Dobos Krisztina, az Antall-kormány emblematikus oktatáspolitikusa, a magyar oktatás elismert szaktekintélye, a Művelődési és Közoktatási Minisztérium helyettes államtitkára emlékére hívták életre.
A díjátadónak ezúttal Kiskunmajsa adott otthont.


Az Alapítvány olyan pedagógusokat részesít elismerésben, akik a térséghez tartozó kistelepüléseken több évtizedes, magas színvonalú szakmai tevékenységet folytattak, vagy éppen szerepet vállaltak a tehetséggondozásban, a település kulturális programjainak szervezésében, a közösségi értékteremtésben.
Az idei díjazottak:

 • Feketéné Borbély Zsuzsanna, a gátéri Széchenyi István Általános Iskola igazgatója
 • Gál Katalin, a jászszentlászlói Szent László Általános Iskola tanára, igazgató-helyettese
 • Gellért Imréné nyugdíjas orgoványi pedagógus.

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy Nevelőtestületünket nagy megtiszteltetés érte. Két nyugdíjas és egy jelenlegi kollégánk miniszteri elismerésben részesült, melyeket május 1-én a Civil Kulturális Nap keretében vehettek át a falu nyilvánossága előtt. Horváth Lászlóné és Juhász Irén „Pedagógus Szolgálatért” emlékérem kitüntetésben részesült, 40 évi pedagógus tevékenységéért. Rókus Róbert Kiváló szakmai munkája elismeréseként a „Miniszter Elismerő Oklevele” kitüntetést kapta meg. Gratulálok nekik és jó egészséget kívánok további életükhöz, munkájukhoz!

Változás!!! A tanévzáró ünnepély faluújságban közzétett időpontja a középiskolai beiratkozás miatt megváltozott. 2018.06. 18-án (Hétfőn) 17:00-kor lesz.

 A gyermeknap, a Szülői Szervezeti egyeztetésen történt megállapodás szerint  június 14-én Jászszentlászlón, a sportpályán kerül megrendezésre. Minden szülőt szeretettel várunk!

A tanév befejeztével idén két tematikus (napközis) tábor valósul meg június 3. és 4.hetében az alsós tanulók részvételével a Kecskeméti Tankerületi Központ pályázatából teljesen ingyen, könnyítve ezzel a szülők terheit, továbbá segít a gyermekfelügyelet megoldásában is. 45 tanuló vesz benne részt előzetes jelentkezés alapján. Örülök a szülők nyitottságának az új kezdeményezés iránt.

 A Községi Önkormányzat pályázatának köszönhetően szabadidős programjaink színesebbé váltak áprilistól. Gyalogtúrán, kerékpártúrán vett részt ifjúságunk. Három osztály számára most zajlik az ingyenes úszásoktatás(5.a, 5.b, 7.o.). Július 30-aug. 3-ig táborozáson vehetnek majd részt ingyenesen felső tagozatos tanulóink Bakonyszentlászlón.

Alapítványunk az alsós dicséretes diákjainknak 1 napos kirándulást szervez szintén augusztusban. Időpont és helyszín később lesz kijelölve. Ez is ingyenes lesz a résztvevőknek.

 

A következő tanév előkészítő feladatai:

  1. Napközis jelentkezések, étkezési igények beadása (május 25.)
  2. Szakkörökre jelentkezések  (május 25.)
  3. Művészetiskola vizsga (május 22. 17:00)
  4. Művészetiskola tanévzáró ( június 12. 17:00)

 

 

Pintér Julianna
intézményvezető

Események:

Február 22-én a Magyar Parasport Napja programjaihoz kapcsolódva tanulóink megtekintették „A lehetetlen határán” című filmet, mely hozzájárult a személyiségük érzelmi fejlesztéséhez.

Február 23-án a DÖK megrendezte a farsangot. Az ünnepség jó hangulatban telt,  színvonalas jelmezek kerültek bemutatásra. Köszönet a szülőknek, valamint a DÖK és

Kovács Mária szervező munkájáért. Helyezések nem voltak, de a zsűri értékelte a produkciókat. Jutalmul minden fellépő egy Milka csokit kapott ajándékba a Szülői Szervezettől. A tombolatárgyak körét színesítették Dobákné Icuka néni gyönyörű papírcsodái, mellyel évek óta meglep minket. Köszönjük.

 

Bővebben...


Tisztelt Szülők!

A munkatervnek megfelelően a tavaszi szünet időpontja: 2018. március 29 – április 4.

A szünet előtti utolsó tanítási napon az oktatás 13.00-ig tart, kérjük, gondoskodjanak a gyerekek elhelyezéséről. A móricgáti tanulókat a busz 13.00-kor szállítja haza.

A szünet utáni első tanítási nap: 2018. április 5. csütörtök.

Kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánunk minden családnak!

Iskolavezetés

Kereső

E-Napló belépés

Programok / Pályázatok