Get Adobe Flash player

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy Nevelőtestületünket nagy megtiszteltetés érte. Két nyugdíjas és egy jelenlegi kollégánk miniszteri elismerésben részesült, melyeket május 1-én a Civil Kulturális Nap keretében vehettek át a falu nyilvánossága előtt. Horváth Lászlóné és Juhász Irén „Pedagógus Szolgálatért” emlékérem kitüntetésben részesült, 40 évi pedagógus tevékenységéért. Rókus Róbert Kiváló szakmai munkája elismeréseként a „Miniszter Elismerő Oklevele” kitüntetést kapta meg. Gratulálok nekik és jó egészséget kívánok további életükhöz, munkájukhoz!

Változás!!! A tanévzáró ünnepély faluújságban közzétett időpontja a középiskolai beiratkozás miatt megváltozott. 2018.06. 18-án (Hétfőn) 17:00-kor lesz.

 A gyermeknap, a Szülői Szervezeti egyeztetésen történt megállapodás szerint  június 14-én Jászszentlászlón, a sportpályán kerül megrendezésre. Minden szülőt szeretettel várunk!

A tanév befejeztével idén két tematikus (napközis) tábor valósul meg június 3. és 4.hetében az alsós tanulók részvételével a Kecskeméti Tankerületi Központ pályázatából teljesen ingyen, könnyítve ezzel a szülők terheit, továbbá segít a gyermekfelügyelet megoldásában is. 45 tanuló vesz benne részt előzetes jelentkezés alapján. Örülök a szülők nyitottságának az új kezdeményezés iránt.

 A Községi Önkormányzat pályázatának köszönhetően szabadidős programjaink színesebbé váltak áprilistól. Gyalogtúrán, kerékpártúrán vett részt ifjúságunk. Három osztály számára most zajlik az ingyenes úszásoktatás(5.a, 5.b, 7.o.). Július 30-aug. 3-ig táborozáson vehetnek majd részt ingyenesen felső tagozatos tanulóink Bakonyszentlászlón.

Alapítványunk az alsós dicséretes diákjainknak 1 napos kirándulást szervez szintén augusztusban. Időpont és helyszín később lesz kijelölve. Ez is ingyenes lesz a résztvevőknek.

 

A következő tanév előkészítő feladatai:

    1. Napközis jelentkezések, étkezési igények beadása (május 25.)
    2. Szakkörökre jelentkezések  (május 25.)
    3. Művészetiskola vizsga (május 22. 17:00)
    4. Művészetiskola tanévzáró ( június 12. 17:00)

 

 

Pintér Julianna
intézményvezető

Kereső

E-Napló belépés

Programok / Pályázatok