Köszöntő

  • Posted on: 4 April 2019
  • By: rendszergazda

Szeretettel köszöntjük Önt a Jászszentlászlói Szent László Általános Iskola honlapján!

Célunk az, hogy bemutassunk intézményünket, az itt folyó oktató-nevelő munkát, a tanulóink és a pedagógusaink által elért eredményeket. Igyekszünk hasznos információkkal szolgálni a tanévvel kapcsolatos aktualitásokról, az időszerű és fontos eseményekről.

Megismerkedhet az iskolai dokumentumokkal, osztályainkkal, az intézmény kínálta lehetőségekkel. A galéria menüpontban megszemlélheti a rendezvényeinken készült fényképeket, melyek hűen mutatják a mindennapok hangulatát. Kellemes nézelődést kívánunk!

„Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára,
hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.”

/Szent-Györgyi Albert/

Iskolánkról

Intézményünk fenntartója és működtetője a Kecskeméti Tankerületi Központ. Az iskolánk nyolc évfolyamos képzést biztosít, tanulóink létszáma 200 fő körül mozog. Intézményünkben iskolaotthonos oktatási forma működik az alsó tagozatban.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk a tehetséggondozást és felzárkóztatást, így számos versenyen, pályázaton veszünk részt.

Nevelőtestületünk szakmailag magasan képzett, hívatásukat szerető pedagógusokból áll.

Küldetésünk: a gyermekek minél teljesebb megismerése, megértése, személyiségük teljes körű fejlesztése, feltétel nélküli elfogadása, a testi-lelki egészség kiművelése és megőrzése.
Intézményünk dolgozóiként célunk a ránk bízott gyermekek egyéni képességeinek kibontakoztatása, a tanulási motivációjuk megtartása. Igyekszünk olyan intézménnyé válni, amelyben diákjaink jól érzik magukat. Ebbe a folyamatba bevonjuk a családokat is. Fontos számunkra, hogy a szülők elégedettek legyenek, ezért ötleteiket, javaslataikat felhasználjuk, problémáik megoldására törekszünk.
Őrizzük hagyományainkat, s egyúttal folyamatos innovációs tevékenységet végzünk.
Hiszünk a nevelés lehetőségében, munkánk fontosságában, tisztában vagyunk felelősségünkkel.
Minden gyermeket várunk iskolánkba, a szeretetteljes, családias légkörbe!

Pintér Julianna
intézményvezető